Halfüstölő kezdő csomaggal

Halfüstölő kezdő csomaggal, halfüstölés, füstölt hal házilag, hal füstölőHalfüstölő kezdő csomaggal, hal füstölés, halfüstölés, hal füstölő
Halfüstölő kezdő csomaggal, halfüstölés, füstölt hal házilag, hal füstölő
Halfüstölő kezdő csomaggal, halfüstölés, füstölt hal házilag
Halfüstölő kezdő csomaggal, halfüstölés, füstölt hal házilag
Halfüstölő kezdő csomaggal, halfüstölés, füstölt hal házilag
Halfüstölő kezdő csomaggal, halfüstölés, füstölt hal házilag

Praktikus rozsdamentes acélból készült, két fejes minőségi halfüstölő. Így lesz pillanatok alatt a horgász fogásból étvágygerjesztő étel! Bemutató videókkal!
Ár: 15490 Ft
Ár kedvezmény nélkül:
Fogyasztói ár:19900 Ft
Változat ár módosító:
Kedvezmény-4410 Ft
Ár / kg


Szállítás MPL futárszolgálat 1750 Ft

Preloader

[social_share googleplus="no"]

Részletes leírás

Termék részletes leírása

Praktikus rozsdamentes acélból készült, két fejes minőségi halfüstölő. Így lesz pillanatok alatt a horgász fogásból étvágygerjesztő étel! A csomag tartalmaz egy komplett halfüstölő készüléket, három csomag egy literes füstölőport. Bemutató videókkal!
Használata egyszerű: töltse fel az égőfejeket denaturált szesszel, majd helyezze a füstölő aljába. Meggyújtás után a láng erőssége szabályozható. Helyezze a láng fölé a füstölő egységet és az alján lévő mélyedésbe szórjon keményfa fűrészport. A fűrészpor fölé helyezze a szettben található fémlemezt, majd ez fölé a füstölendő élelmiszert tartó rácsot. Végül zárja le a fedővel és ezt rögzítse. A füst intenzitása szabályozható.


TEKINTSE MEG VIDEÓINKAT!

Halfüstölés, halfüstölő bemutatósajtfustoles video01

Biztonsági utasítás

A füstölő használatakor tartsa be a balesetvédelmi szabályokat, semmiképpen ne próbálja újratölteni a füstölőt miközben éghetnek az égőfejek! Erről győződjön meg, a deneturált szesz lángja alig látható, gőze pillanatok alatt lángra lobban.

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.